27-05-13

20 km Brussel

Zondag 26 mei: 20 km van Brussel

Totaal niet gepland en geheel onverwachts nam ik dan toch deel aan de 20 km van Brussel. Welsiwaar niet onder mijn eigen naam maar dit deerde me niet. Ik wou wel eens voor een mooie tijd gaan gezien ik op 1 juni mijn allereerste trail van 30 km loop in de Waalse Ardennen. De 20 km van Brussel leek me een goede voorbereiding,...

Om 7u30 kwamen de dames (Katrien & Sylvie) me oppikken. Het ging er allemaal heel relax aan toe. We reden probleemloos (maar 1 keer geflitst) richting Brussel. In Brussel aangekomen werden we schitterend ontvangen door Securex. Privéparking, eten, drinken, kleedkamers, & douches,....en dat allemaal op 500m van de start.

Om 9u45 begaven we ons richting start. Wat een massa!!! Katrien & Sylvie hadden zich voorgenomen om het rustig aan te doen,...Ze wisten tenslotte niet wat hen te wachten stond want het was hun eerste deelname. Ikzelf begaf me tussen de menigte om een mooi plaatsje in 'mijn' startbox te vinden. Ik zag de blauwe ballon van 1u45 en besloot me aan te sluiten bij hen. Een grote 15 minuten na het eerste startschot mocht ook onze box van start gaan. Wat een organisatie,...Alles verliep heel vlot en relax!

Eenmaal uit het park, en de tijdsregistratie begon te lopen begon ik al slalommend mijn weg te banen tussen de vele lopers. Ik hoopte stiekem op een tijd onder de 1u45 dus verliet ik al snel het groepje met de blauwe ballon. Als ik deze achter mij kon laten zat ik alvast goed,...

In het begin had ik redelijk zware benen. Het liep niet zo lekker als tijdens de 10 miles van Antwerpen vorig jaar,...Toch probeerde ik nooit onder de 11km/u te lopen. Halverwege kregen we een energiedrankje ipv water. Na dit drankje kwam ik er precies wat meer door,...Ik kwam exact na 1u  wedstrijd op km 12,...Op km 16  liep ik 2' trager dan tijdens de 10 miles in  Antwerpen. Ik liet het niet aan mijn hartje komen en probeerde wat te versnellen,...Ik zou onder die 1u45 blijven!! Zou 1u40 misschien ook lukken??

Ik hield vol,...Na exact 1u37' 56" kwam ik glimlachend over de meet!  Een nieuw PR,...weliswaar niet onder mijn naam maar ik was een tevreden vrouw,...:-) En ik denk wel dat ik iemand gelukkig heb gemaakt die volgend jaar in een box vroeger mag vetrekken,..:-)

 

securex.jpgNa ontvangst van de medaille liep ik lichtjes los richting kleedkamers. Bij securex stonden ze alle lopers al op te wachten. Ik douchte me eerst en stortte me dan op het uitgebreide buffet:-) Chips, m&m's, sandwichen, drank,.. Noem maar op:-) Ik wachtte rustig op de rest van de mensen van securex en keek veelbelovend uit naar de aankomst van Katrien en Sylvie. Na enige tijd kwamen ook zij super tevreden het securexgebouw (paviljoen :insider) binnen.

Na nog een korte fotosessie vertrokken we naar Drongen om ons te gaan klaarmaken voor ons verdiende avondje uit met de andere dames en partners,..

Pietje pek.jpgOm 18u hadden we afgesproken in Pietje Pek. Het werd een hilarische avond. Met afsluiter een bezoekje aan de kermis op Drongen dorp. Dit hadden we verdiend,...:-)

 

 

 

Bono brussel.jpgEn mijnen Bono vond het ook alvast héél plezant (hé katrien)

 

Merci dames voor een alweer fantastische dag!! Volgend jaar staan we met z'n allen aan de start hé!!!

 

 

09:49 Gepost door Flootje in Wedstrijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |