13-11-13

De halve van Bellem/Deinze

Op 11/11/2013 stonden Karen en ik aan de start van de halve van Deinze/Bellem.

Een busje deinze.jpgbracht ons naar Deinze om daar op van start te gaan richting Bellem,... Aan de start nog even pauzeren voor de foto ,...(Thx Filip) en weg waren we...

Ik wou eens voluit gaan,... De laatste weken voor deze halve marathon waren vlekkeloos verlopen, ik hoopte dus dat ik hier eens een 'toptijd' zou neerzetten! Tijdens de halve van Oostende verbrak ik mijn PR door in 1u41 te eindigen. Nu hoopte ik onder 1u40 te eindigen,...Ik vertrok vrij vlot. Ik wou zo lang mogelijk de 13km/u aanhouden. Ik vetrok vrij ver achteraan en doordat er geen tijdregistratie was begon ik aan een lange inhaaltocht. Ik probeerde zo lang mogelijk stand te houden en liep zelfs sommige stukken iets sneller. Zeker op de stukken waar de wind vrij goed zat,...Na 18 km draaiden we en zat de wind op kop,...Gedaan met de leute,...:-( Ik probeerde aan te klampen aan een groepje die eigelijk iets boven mijn tempo liep, maar alleen lopen zou nog lastiger zijn. Ik probeerde stand te houden maar moest toch enkele sterkere mannen laten gaan. Gelukkig bleven er toch nog enkele mannen bij mij die me aanmoedigeden om te blijven volgen! Ik liep 9ste vrouw en wou dat ook zo houden. Met nog een zware 3 km te gaan perste ik alles uit mijn lijf. Jammergenoeg vertraagde ik de laatste kilometers een beetje waardoor ik het groepje toch heb moeten lossen,..Toch eindigde ik in 1u37! Super content!
karen.jpgOok Karen eindigde heel tevreden in een tijd van 1u55. Chapeau want dit met zware benen en vooral een zwaar hoofd van de avond ervoor,..:-)

Qua organisatie kan ik alleen maar positief zijn! Toffe mooie wedstrijd met alleen maar gezellige mensen! Op naar volgend jaar!!

De volgende uitdaging is de aragastrailrun! Vorig jaar een eerste geslaagde editie,...! Hopelijk met dit jaar iets minder sneeuw,...:-)

Tot dan!

12:33 Gepost door Flootje in Wedstrijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.