23-05-13

Ekiden Evergem

ekiden.jpgNog wat stijfjes van de Loop Van Vlaanderen stond ik aan de start (samen met nog 4 andere dames) van de Ekiden in Evergem. We namen deel met verschillende teams van Intersport.

 

Bij aankomst werden we onthaald aan de intersportstand met eten en drinken. 

Er was toch wel enige stress op te merken in ons team door een annulatie van één van de dames. Op het allerlaatste moment kwam dan toch onze vervangster aan,...Na een korte briefing en ploegenvoorstelling konden de eerste lopers van alle teams aan de start gaan staan.

Elke liep als eerste van ons team de 5 km. Ze deed het voortreffelijk. Na 21'43" nam ik de sjerp van haar over om de volgende 10 km voor mijn rekening te nemen,...Ik zou heel hard mijn best moeten doen om onze positie aan te houden. Het was heel verwarrend. Sommige supporters moedigden me aan dat ik vierde vrouw liep,...Ik zou mijn plaats niet afstaan!! IK haalde zelfs nog 1 vrouw in. Dus ik dacht dat we derde positie liepen,...Tijdens mijn tweede ronde van 5 km kreeg ik het heel lastig. De benen waren nog heel vermoeid van de Loop van Vlaanderen. Toch wou ik mijn team niet ontgoochelen,...Ik probeerde met een gelleke mijn energiepeil wat omhoog te krikken maar gellekes zijn duidelijk niet aan mij besteed. Het lag er al even snel terug uit:-) Dan maar op karakter verder,...IK liep uiteindelijk 23'05 op de eerste ronde en 23'30" de tweede ronde. Ik was heel tevreden mits de vermoeide benen. Na 46'35"  gaf ik de sjerp door aan Karen,..

Karen liep een vlotte 5 km in 26'16", Katrien liep de 10 km in 51'33", Wendy liep de volgende 5 km in 27'16" en onze laatse loopster eindigde met de 7 km in 38'54". Zo eindigden we bij de damesteams op de vijfde plaats.

We waren alle 5 super tevreden!!! Bedankt dames!! Was alweer een super leuke dag met Intersport! Volgend jaar gaan we voor de top 3 hé!!

En bedankt Intersport voor spijs en drank en de  toffe kledij!!

10:53 Gepost door Flootje in Wedstrijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.