31-05-12

Nog 10 dagen voor de 111 in La Roche,..

Slechts 10 dagen verwijderd van de 111 trialton in La Roche,...:-§

Dan uiteindelijk toch besloten (na veel twijfelen) om aan de start te staan,...!

Na de halve van Lissabon had ik even een dipje,...Ik kon me gedurende 2 weken na de wedstrijd maar niet opladen om de trainingen te hervatten. Net die 2 weken waren nochtans DE belangrijkste. Zeker om nog eens in de Vlaamse Ardennen te gaan fietsen want heuveltrainingen hebben tot nu toe nog niet op het programma gestaan,..:-(  Maar goed,...

Pas vorige week is de zin voor het trainen geleidelijk aan terug beginnen komen,...Mede door het mooie weer! Deze week heb ik het dus terug goedgemaakt met mijn stalen ros,...Ik heb het geweten en gevoeld:-) Ik trainde uit tijdsgebrek wel enkel vlakke ritten. Vrijdag en zondag zal er gelukkig eens een ritje in de Vlaamse Ardennen op het programma staan,...Deze 2 ritten zullen het verschil wel niet meer maken maar voor de moraal kan dit toch niet zo slecht zijn,...En ook de fiets (met nieuwe verzet) moet nog getest worden op de heuveltjes,...:-)

Parcoursverkenning is er door omstandigheden ook nog niet van gekomen,...Maar ik weet één ding,... Het zal lastig worden! De andere mr T'ers hebben ons gewaarschuwd,...! Ik ga deze keer niet dezelfde fout maken zoals in Lissabon door het parcours te onderschatten:-)

Mede door al deze obstakels leef ik vrij ontspannen naar deze wedstrijd! Ik heb voor mezelf uitgemaakt om vooral te genieten van het landschap, de supporters en hopelijk het mooie weer? Afzien zal ik zeker doen maar forceren zal er niet inzitten. Ik wil vooral comfortabel en met een een goed gevoel deze wedstrijd beëindigen,...:-)

Wat er verder nog op het programma staat zal volledig afhangen of de kwetsuren dit zware parcours zullen overleven,...Zo ja, zullen er misschien nog wel wedstrijdjes volgen! Maar eerst afwachten wat we binnen 10 dagen mogen verwachten.

Wordt alweer vervolgd!

Toedeloe en duimen hé!!

19:49 Gepost door Flootje in training | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.