13-03-12

En we zijn terug vetrokken,...:-)

Eerst en vooral bedankt voor jullie steun gedurende de voorbije weken! Na 6 weken niet te hebben gelopen, ben ik terug stilaan aan het opbouwen om me klaar te stomen voor de halve marathon in Sluis op 18 maart. Ik hoop dat de achillespees het houdt zodat ik samen met de dames probleemloos over de meet kan komen!

Ik ben nog steeds in behandeling bij de kine, wat ook zo zal blijven tot aan de halve triatlon in Lissabon. We zijn volop bezig met onderzoeken die eventueel gaan uitwijzen of mijn kwetsuren niet de oorzaak zijn van mijn kaakgewricht. Indien dit het geval is zouden de meeste problemen kunnen opgelost worden door te sporten met een mondstuk,...strange! Zijn er mensen die daar ervaring mee hebben gehad of iemand kennen die deze techniek reeds heeft toegepast? Alle info is welkom!

Het zou heerlijk zijn om via deze weg probleemloos verder te trainen en mijn ironman in 2013 zonder kwetsuren en obstakels te kunnen doen!

Ondertussen zijn we goed bezig met de andere trainingen. De 400m zwemtest had ik eerlijk gezegd beter verwacht zeker nadat ik hem 2 dagen nadien veel rustiger heb gezwommen en 5" van mijn tijd deed. Daaraan zien we dan ook weer dat snel zwemmen daarvor niet 'sneller' gaat;-)

De voorbije dagen zijn echter heel druk geweest waardoor de trainingen wat op een laag pitje staan maar hopelijk kan ik door de veranderingen in Païs de reglemaat terug opnemen. Laat ons hopen want is nog welgeteld 50 dagen voor de halve triatlon in lissabon!! Jiha!! Maar eerst nog een stage in Valencia overleven,... Ik kijk er alvast naar uit!!

Toedeloe!

 

 

 

Wordt dus alweer vervolgd!!

 

 

15:14 Gepost door Flootje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

succes zuske we steunen jou! misschien niet aan de lijn maar in ons hart zeker en vast!
doe zo verder!!

Gepost door: greet | 20-03-12

De commentaren zijn gesloten.