11-07-11

Gent zwemt

Klein verslagje over Gent zwemt!

Zaterdag 9 juli stond Gent Zwemt op het programma. Nog nooit kon ik meedoen omdat deze wedstrijd steeds  georganiseerd werd tijdens mijn verlof. Dit jaar viel alles blijkbaar weekje vroeger,...Een unieke ervaring want ik wou altijd al eens in de watersportbaan zwemmen:-)

gent zwemt 1.jpg

Iets na 16u30 werd het ' startschot' gegeven. Heel ontspannen vertrok ik met enkele sportievelingen. Ik had geopteeerd om met pak te zwemmen omdat de temperatuur niet was zoals ik had verwacht!! Sorry Thomas:-)

Ik zag deze wedstrijd als een mooie training om de 2km eens goed door te zwemmen want op training is het niet zo'n uitdaging om zolang je wedstrijdtempo aan te houden.En weten dat je daarna niet meer op de fiets hoeft te springen helpt ook natuurlijk om eens zo goed als alles te geven,....Zo gezegd zo gedaan,....

Ik kwam uiteindelijk na een grote 32' uit het water,...Tevreden met het resultaat! En content met de training!

Wel iets minder tevreden met de techniek als ik naar de foto's kijk maar zo weten we weer waar we moeten aan werken:-)

Maar als kers op de taart,...een badeendje en een handdoek:-)

gent zwemt 3.jpg

gent zwemt 2.jpg

 

 

 

 

 

 

Daarna nog een ontspannen en verdiend terrasje gedaan met Marleen, Bart, Katleen en kleine Loes! Zalig!

Bedankt Katleen voor de leuke foto's!!

Voor de rest lopen de trainingen vrij goed! Fietsen loopt op 'wieltjes', zwemmen zit ook wel goed. Het lopen is niet wat het zou moeten zijn (door de blaar en achillespees) maar hopelijk zal dit na deze week ook in orde zijn. Woensdag gaan we zien of de blaar 14km of meer aankan,....

De zware traingsweken staan voor de deur!! Een weekje van rond de 20 trainingsuren/week  staan me volgende week te wachten. Met een fietstraining van 200km, enkele zwemkilometers en een duurloop van 35km zal ik me niet vervelen,....En dat met de Gentse Feesten voor de deur,....Dat belooft!!!!

Tot de volgende update!!

 

 

18:22 Gepost door Flootje in training | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |