23-02-11

Eerste test van het seizoen,...

Zaterdag 19 februari ging de Leopoldsloop in Watervliet door, 27km langs het water. Ik had gevraagd aan de trainer of ik deze wedstrijd al mocht meedoen,...Hij twijfelde (door de kwetsuren) maar gaf me toch groen licht. Ik mocht hem lopen maar als training,...!!

Samen met Marleen en Steven vertrokken we om 13u richting watervliet. Rond half twee kwamen we aan,...we schreven ons rustig in. Het leek wel of we nog alle tijd hadden. Het was redelijk koud dus besloot ik net op het einde nog om mijn steunkousen aan te doen. Daardoor kwamen we een kleine minuut te laat aan de start. Dit zou achtervolgen worden:-)

We vetrokken heel rustig als laatste aan de lange tocht. We haalden geleidelijk aan enkele lopers in. Zeker geen slecht gevoel voor de moraal,.... Na 13,5 km kwam het keerpunt. Ik voelde me nog heel fit! Het was wel tegenwind en het begon te regen maar dit nam het goede gevoel niet weg,... Ik besloot iets te versnellen. Marleen haar hartslag was te hoog daarom besloot ze niet mee te gaan. Ik liep van groepje naar groepje om zoveel mogelijk uit de wind te blijven. Zo kwam ik na 2u25 comfortabel over de meet.

De lekkere soep na de wedstrijd was de kers op de taart!! 

De dag(en) nadien voelde ik weinig of geen stijfheid in de benen, geen pijn in de schouder of achillespees. Een geslaagde eerste test zou ik zeggen!! Op naar de volgende uitdaging,....

Toedeloe

Ise 

17:55 Gepost door Flootje in Algemeen, Wedstrijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |