30-11-10

En we zijn vertrokken,...:-)

Geen weg meer terug,....

Sinds vorige week sta ik officieel op de deelnemerslijst van de IM van Regensburg op 7 augustus!! De inschrijving liep niet vlotjes waardoor de twijfels toenamen. Was dit een slecht voorteken,....? Volgens de site waren er toen nog maar een 25-tal plaatsen van de 2000 vrij,.....Het moest dus die dag lukken of ik zou alles afblazen!!!! Na een tiental pogingen is het dan uiteindelijk toch gelukt met de Visa van een collega triatleet!!!

Ook de 4-daagse met Fitality naar Alpe D'Huez is een feit! En normaal gaan we in Maart met Mr T ook nog eens naar Spanje. Alleszins een goeie voorbereiding en super mooie vooruitzichten. Hopelijk lopen we daardoor over een een 8-tal maanden dolgelukkig over de finishlijn van mijn allereerste IM!

Vandaag mijn trainingsprogramma ontvangen van de trainer,...We beginnen vanaf morgen heel rustig met 2 looptrainingen, 2 fietstrainingen en 1 à 2 zwemtraining/week. De achillespezen en schouder zijn nog niet optimaal dus een rustige opbouw is zeker nodig! De winter is echter nog lang,... De bedoeling is de trainingen geleidelijk aan op te bouwen zodat de kans op kwetsuren zo minim mogelijk blijven. Hopelijk strooien deze kwetsuren geen roet in het eten!!

Vandaag een looptest gedaan. De resultaten waren niet zo bevredigend tov vorig jaar maar door de kwetsuren was het onmogelijk de conditie op pijl te houden. Het kan dus alleen maar verbeteren,...:-)

Toedeloe!

Ise

16:02 Gepost door Flootje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.