16-11-10

Regensburg 2011

Enkele weken geleden had ik me er reeds bij neergelegd dat een volledige triathlon niet voor dit jaar zou zijn. De vele werkuren in Païs & Origino waren de boosdoener. Ik kon onmogelijk aan mijn ventje vragen om de vele trainingsuren voor mij op de vangen in Païs. De enige oplossing was personeel aanvaarden,...Sinds vorige week hebben we iemand gevonden die (vanaf 1 december) dagelijks enkele uurtjes komt opvangen zodat ik probleemloos kan trainen!! Door deze oplossing heb ik de mogelijkheid iets langere trainingen in te lassen zonder steeds op mijn horloge te moeten kijken om op tijd terug te zijn in païs! Vanaf 1 december ga ik er dus volledig voor!! IM Regensburg here I come!!

We zijn ondertusen met 7 Mr T'ers die voor deze uitdaging gaan! Vijf mannen en 2 vrouwen (Marleen Verscheure & ik),....:-) De bedoeling is minstens drie clubtrainingen per week in te lassen. Ook zullen er enkele trainingen met Marleen op het programma staan als onze agenda dit toelaat tenminste,...! De komende 9 maanden zullen we elkaar dus genoeg zien,...:-) De rest van de trainingen zullen waarschijnlijk grotendeels alleen afgewerkt worden. Mijn trainingsschema zal opgesteld worden door Peter de clubcoach van Mr T. 

Welke wedstrijden ik ga doen ter voorbereiding, zal een beetje afhankelijk zijn van Peter. Ik hoop dat alleszins volgende voorbereidende wedstrijden op het programma staan,....enkele loopwedstrijden (10 mijl Antwerpen, 10 km Knokke, 10 km Gent, dwars door Brugge...), De Ronde Van Vlaanderen, zwemloop Wachtebeke, 1/4 St-laureins, 1/4 Brugge, 1/4 Eeklo, een 1/2 triathlon Neerpelt of een andere, 1/8 Vilvoorde,...

De bedoeling is om ook onze vakantie aan deze uitdaging te koppelen. Mijn ventje zou met de mobilhome achterkomen om daarna rustig verder te trekken richting,....

Ik hoop dat mijn lichaam deze zware inspanning aankan want de achillespees en schouder zijn nog steeds voelbaar hoewel de trainingen nog steeds op een laag pitje staan. Ik ga het dus deze maand nog vrij rustig houden om mijn lichaam nog even de nodige rust te gunnen om er daarna de volle 8 maanden voor te gaan:-)

Ik zal zoveel mogelijk mijn blog up to date houden zodat jullie mijn avontuur van het begin tot het einde kunnen volgen!! Ik ben alvast benieuwd!!

En voor degene die zin hebben om te komen supporteren naar Duitsland,...Hou 7 augustus alvast vrij:-)

Toedeloe!!

 

 

 

 

14:06 Gepost door Flootje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.