06-10-10

De knoop is doorgehakt,...:-)

Tot voor kort worstelde ik met enkele vragen....

Loop ik de marathon van Gent? Blijf ik bij SMO of ga ik naar een andere triatlonclub? Wordt het een volledige triathlon in 2011 of ga ik voor 2 halve. Ga ik mee met Fitality naar Alpe D'Huez? En welke wedstrijden, stages en weekends kan ik meedoen die te combineren vallen met Païs,....

Op bijna al deze vragen heb ik een antwoord gevonden. Daardoor heb ik moelijke beslissingen moeten nemen en verschillende knopen moeten doorhakken,...!

De marathon van Gent is ondertussen al voorbij en is negetief uitgedraaid. Mijn kwetsuur aan mijn rechterbeen/heup blijft me parten spelen waardoor het lopen nog steeds op een laag pitje staat. Fietsen is momenteel de enige constante in mijn trainingen. Morgen zal een bezoekje aan de osteopaat hopelijk meer duidelijkheid brengen,....

Welke club wordt het? Zoals ik reeds vermeld heb waren de trainingsuren en afstand van de SMO- trainingen niet meer te combineren met Païs. Daarom heb ik besloten om naar een andere club over te stappen. Na enkele proeftrainingen bij Mr T heb ik besloten me aan te sluiten bij deze club.  De traingingsuren bij Mr T en de afstand zijn voor mij perfect. De eerste trainingen vielen alvast reuze mee! Toch wil ik het SMO-bestuur & leden nog  bedanken voor de toffe sfeer, professionele aanpak en super goeie begeleidingen!!

Een volledige triathlon in 2011 zal er nog niet inzitten. Na overleg met mijn ventje valt ook dit nog niet te combineren met de vele werkuren in Païs. Volgend jaar zal er waarschijnlijk de mogelijkheid zijn om in Païs met personeel te werken waardoor ik meer trainigsmogelijkheden zal krijgen. De IM van Regensburg zit er dus voor 2011 niet in,.. Maar 2 halve maakt ook één hé,...:-) Vandaar de beslissing om 2 tot 3 halve triathlons op het programma te zetten. De 1/2 van Lissabon, 1/2 Antwerpen (Marc herremans classic) en de 1/2 in Gerardmer spreken me wel aan,....

Over de vraag of ik al dan niet mee zou gaan met Fitality naar Alpe D'Huez, heb ik niet zolang moeten nadenken. Vorig jaar trokken we met een toffe bende naar de Mont Ventoux. Iedereen heeft deze berg met glans overwonnen!! Ik twijfel er niet aan dat het ook dit jaar een zeer leuke trip zal worden!!

In 2010 heb ik voor mezelf enkele doelen vooropgesteld. Een goeie 90% van deze vooropgestelde doelen heb ik kunnen waarmaken. Ook dit jaar heb ik voor mezelf enkele wedstrijden uitgekozen,....De exacte data voor alle deze wedstrijden heb ik nog niet waardoor er waarschijnlijk enkele wedstrijden zullen overlappen, deze zullen er dan wel uitvallen,..... Een defintieve update van deze data volgt later!!

 Loopwedstrijden:

Aalter-Deinze

Brugge-Oostende

Zwinstedenloop

Antwerpen 10 mijl

Knokke 10 km

Stadsloop Gent 10 km

Oostende 10km

Dwars door Brugge

Triathlonwedstrijden:

1/2 Lissabon

1/8 Geel

1/4 St-Laureins

1/4 Brugge

1/2 Antwerpen

(1/2 Gerardmer)

1/4 Vilvoorde

1/8 Mr T Gent

1/4 Eeklo

1/4 Zwintriathlon

1/4 Ieper

1/4 Izegem of Maldegem

Stages/weekend:

Alpe D''Huez van 1 tot en met 5 juni

Clubweekend met Mr T  april 2011 ?

Fietsstage in Spanje met Mr T maart 2011 ?

Is alweer een hele boterham maar ik weet dat er ook dit jaar enkele wedstrijden zullen uitvallen wegens kwetsuren, overlapping en tijdsgebrek. Maar dit zijn alvast mijn ambities voor 2011:-)

Toedeloe! 

 

 

 

 

 

 

15:13 Gepost door Flootje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |