10-06-10

Kleine voorbeschouwing Brugge

Zaterdag 19 juni sta ik in Brugge aan de start van de eerste 1/4 triathlon van het seizoen 2010. Net zoals vorig jaar een kleine voorbeschouwing,....

Ik weet eerlijk gezegd niet goed wat ervan te verwachten,...In 2009 had ik de 1/8 traithlon in Geel en de 1/4 traithlon van St-Laureins al in de benen en wist ik ongeveer waar ik stond. Ook door de professionele begeleiding van Wim had ik er iets meer vertrouwen in. Dit jaar zal het dus afwachten worden,.....Maar de moraal zit alvast goed,....

Als ik dan toch een vergelijking wil maken tov vorig jaar kan ik alleen maar zeggen dat mijn zwemmen er niet echt is op vooruit gegaan. Het watergevoel zit vrij goed  maar ik kan maximum 1 tot 2x  /week zwemmen wat ik het jaar ervoor toch 2 tot 3x probeerde te doen,...Daardoor weet ik niet of ik mijn zwemtijd zal kunnen verbeteren. Deze week ga ik proberen nog enkele keren in de Blaarmeersen te zwemmen om de schade wat te beperken.

Het fietsen loopt wel lekker! Toch regelmatig langere fietstochten gedaan met de girls, stage in Fréju achter de rug en de Mont Ventoux in de benen. Ben eens benieuwd of dit tijdens de wedstrijden zijn vruchten zal afwerpen. Nog een beetje op snelheid en behendigheid trainen en hopelijk kan ik mijn rampzalige fietstijden van vorig jaar wat verbeteren,....:-)

Over mijn looptrainingen mag ik ook zeker niet klagen!! Elke loopwedstrijd loop ik soepeler en haal ik meestal een PR. Dit zal zich hopelijk ook tonen tijdens de volgende wedstrijden. Enkel op de overgang van het fietsen naar het lopen moet nog gewerkt worden,....:-)

Dus,....als ik alles vergelijk met vorig jaar zou ik mijn PR op de kwart in Brugge toch ook moeten verbeteren,....???!

PPff,...geen idee! We zullen wel zien! Ik zie het alvast reuze zitten!

Tot in Brugge!!

Toedeloe!!

10:07 Gepost door Flootje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.