03-05-10

10km Knokke + fietstraining fitality

Yiha!! Lang weekend, en dan nog als vrijgezel,....! Mijn ventje zit voor een weekje in Spanje op stage dus het kot voor mij alleen!! Ik besloot er een druk maar sportief weekendje van te maken!

Vrijdagavond maakte ik voor het eerst kennis met enkele leden van het SMO team op de persvoorstelling. Zal even wennen worden aan de nieuwe club maar hoop dat ik een goeie beslissing heb genomen om me in deze club in te schrijven. We zien wel,....Wordt zeker vervolgd!!

Zaterdag vertrok ik samen met mijn zusje om 12u richting Knokke voor de 10km. Om 15u30 was de start dus nog tijd zat om een spaghetti te eten en nog een koffietje te drinken op een (verwarmd) terrasje! Eigenlijk wel best gezellig dus was het met veel tegenzin dat ik me naar de start begaf:-) Aan de start was ik blij dat ik Margriette en Patrick tegenkwam. Vorige week tijdens de 10mijl in Antwerpen had ik me hard opgetrokken aan Margriette en was wel eens benieuwd of ik opnieuw zou meekunnen met haar op de iets kortere afstand? Het gevoel bij de start zat niet zo goed als in Antwerpen maar slecht kon ik het ook niet noemen. Alweer moest ik Margriette en Patrick laten gaan,....Zij startten duidelijk veel sneller dan mij! Ik had nooit gedacht dat ik Margriette op zo'n 'korte' afstand nog terug zou kunnen inhalen. Maar ter hoogte van de 4km kwam ik terug tot bij haar. Net zoals in Antwerpen bleven we voor de rest van de  wedstrijd bij elkaar. Op het einde kon zij wel nog een versnellingske plaatsen daar waar ik moest passen. Met ongeveer 30 seconden verschil  als vorig jaar kwam ik over de streep....Mijn tijd dus iets minder snel maar qua snelheid een héél klein beetje beter,...Net geen 13km/u,...Ik was best tevreden!

'S avonds stond er nog een verjaardagsfeestje van mijn zusje op het programma dus ik was alweer niet thuis en vroeg zou ik niet in mijn bedje liggen,....

De volgende dag om 7u30 was de vermoeidheid duidelijk voelbaar,...ppff:-) Het weer was verschrikkelijk en ik twijfelde of ik wel zou meegaan,....Ik had echter om 8u afgesproken met Kirsty dus kon ik er niet meer onderuit,...:-) We reden samen naar Oudenaarde. Daar stonden een 15tal sportievelingen, onder leiding van Bart De Temmerman  ons al op te wachten voor een fietstochtje van een 70km in het 'heuvelachtige' landschap. Het was de laatste voorbereiding voor onze tocht naar de Kale Berg,...

Tijdens de trip ging het heel vlot. Mijn training bewezen hun nut! Ook de vele kilomerkes en beklimmingskes in Fréju zullen er ook niet slecht aan gedaan hebben. Hoe slecht het ook ging op de Passage Tours,...zo vlot ging het zondag. Maar ik maak me nog zeker geen illusies,....deze beklimmingen konden nog niet tippen aan hetgeen ons op 15 mei zal te wachten staan,....Maar de moraal zit toch al goed!

Op naar de volgende uitdaging!!

14:45 Gepost door Flootje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.