19-03-10

Voorbereidingen,...

Na enkele rustige maanden op trainingsgebied kan ik nu wel zeggen dat ik terug goed op dreef ben. Enkel het lopen staat nog op een laag pitje door de nog steeds aanslepende kwetsuren. Daardoor heb ik enkele geplande loopwedstrijden moeten afblazen met gevolg dat ik de bende van 'het slechte moaten comité' nog niet gezien heb dit jaar:-( Zij zijn alleszins goed bezig!! Doe zo verder, maatjes:-) Eenmaal ik  volledig gerecupereerd ben loop ik zeker één van de volgende wedstrijden mee!!

Het fietsen daarentegen begint vlotjes te gaan! Met toch wel opvallend minder kilometers  in de benen dan vorig jaar (door het slechte weer) heb ik toch het gevoel dat de conditie  vrij goed zit! Dat anderhalf uurtje spinning op vrijdagavond heeft er zeker niet slecht aan gedaan:-)  Alleszins een goeie voorbereiding voor de komende stage in april en de beklimming van de Mont Ventoux in mei!

Zaterdag 3 april is het zover!! Een weekje  trainingsstage naar Frankrijk. Als enige vrouw zal ik wel mijn mannetje moeten staan dus ga ik de komende dagen een tandje bij moeten steken,...:-) Zeker iets om naar uit te kijken!! Het is alweer mijn ventje die ervoor gezorgd heeft dat ik er eens een weekje tussenuit kan:-) Is het geen schatje!!

Ik hoop er dagelijks mijn kilometerkes te kunnen zwemmen en enkele mooie fiets -en looptrainingen te kunnen doen! En zeker mijn tijdritfiets ook eens uittesten want er staan nog maar 150km op de teller!

Ondertussen lopen de inschrijvingen van de triathlonwedstrijden niet echt vlot. Die inschrijvingen zijn al een wedstrijd op zich . En doordat men nu voorkeur geeft aan atleten met licentie en/of inwoners van,...is het er zeker niet op verbeterd. Zo vallen de recreanten er natuurlijk snel vantussen. Een goeie reden dus om me volgend jaar zeker in te schrijven in een club!! Ik kijk alvast een beetje rond,...

Morgen gaan we alleszins met enkele girls de passage tours rijden. Hopelijk hou ik 110 km stand want het is voor mij de eerste keer dat ik 110km zal fietsen, en dan nog in de Vlaamse Ardennen.??! Maar er zal daar wel genoeg volk zijn om ons uit de wind te zetten zeker,...:-)

 

14:47 Gepost door Flootje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.