20-10-09

Dillemma

Bijna 2 maanden zo goed als platte rust en nog steeds spelen de kwetsuren me parten waardoor ik er nog steeds niet voor kan gaan. Achillespees en oor verbeteren heel langzaam aan, vééél te traag naar mijn zin!! Waardoor de moraal ver te zoeken is,...:-)

Het plan was om er vanf 15 oktober terug in te vliegen maar buiten enkele fietstrainingen en wat fitness is daarvan nog niets in huis gekomen. Dit vooral door de aanhoudende onsteking op mijn achillespees en de lange wachttijd van de oordopjes.

Dat is dan ook mijn eerste dilemma,....is het wel een goed idee om aan een volgend triathlonseizoen te beginnen?! Momenteel geen zin & tijd om te trainen en dan nog eens gekwetst,...ziet er niet echt goed uit:-)

Mijn tweede dilemma ,....(als ik zou verder doen)  ga ik verder met individuele begeleiding  of kies ik voor een club?? Wim is voor mij dé beste trainer die ik me ooit kan voorstellen. Nooit gekwetst geweest tijdens seizoen, altijd zin gehad om te trainen, doel bereikt, enz....waarom zou ik dan niet verder doen,.....

Toch miste ik af en toe de groepssfeer die je in sommige clubs ziet. Samen trainen, clubfeestjes, stages en noem maar op,...

Nog veel denkwerk dus ....

Ik zou er vanaf 1 november terug volledig willen voor gaan! Laat ons hopen dat het deze keer wel lukt!!!

11:12 Gepost door Flootje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

veel beterschap!
Komt allemaal in orde Ise!

Gepost door: Tinne | 20-10-09

no worry Inderdaad 'beu' zo'n periode van inactiviteit; maar je hoofd niet laten hangen, 'never panic'!

Dacht dat jij zelf al 'n clubje had, maar dat is/was voor de fun blijkbaar?
Veel goede clubs in het Genste hoor!
Grz.

Gepost door: BeWa | 28-10-09

De commentaren zijn gesloten.