14-08-09

Mijn oprechte deelneming!

Wat de ene dag de mooiste dag van je leven kan zijn,....kan de andere dag je leven op één seconde helemaal veranderen,...Dit overkwam mijn trainer, Wim Van De Wielle.

Op woensdag 12 augustus  is Kristel (zijn vrouw) omvergereden door een dronken chauffeur die daarbij nog eens vluchtmisdrijf pleegde. Voor Kristel was het fataal,...ze overleed ter plaatste aan haar verwondingen. Wim zal alleen verder moeten met hun dochter Tess (8 maanden)

Kristel en wimKristel, jou herinner ik me als een ongelooflijk warm persoon. Telkens ik je zag straalde je geluk uit! Jullie waren voor vele hét ideale gezinnetje!! Ik kende je niet persoonlijk maar het doet toch verdomd zeer om zo'n jong, levendig iemand te moeten laten gaan! Dit tragische voorval laat een mens toch even stilstaan,....Koester wat je lief hebt,...het kan sneller voorbij zijn dan we denken,....

Wim, heel veel sterkte in deze donkere periode!! Weet dat er heel veel personen zijn voor jou! Trek je vooral op aan Tess en de mooie herinneringen die Kristel je heeft mogen geven.

Mijn oprechte deelnemening!

16:43 Gepost door Flootje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

knuffel Ise,

ook een knuffel en sterkte aan jou!
Wim zal veel hebben aan de steun van al zijn vrienden.... al lijkt het misschien dat jullie niets kunnen doen... er zijn is zo veel waard...

Mijn oprechte deelneming.

Gepost door: Tinne | 14-08-09

De commentaren zijn gesloten.