28-07-09

Nog 5 keer slapen,...:-)

Negen maanden geleden besloten Els & ik om ons in te schrijven voor de halve triathlon in Antwerpen. Wat vliegt de tijd,....Nog vijf keer slapen en het is zover!! Zondag 2 augustus dé allereerste halve triathlon,..aarrgghhh

De voorbereidingen zijn al bij al goed verlopen! Enkel wat tegenslag met de heup en de voeding die niet altijd even gezond was maar voor de rest mogen we niet klagen!! Toch 95% van de vooropgestelde trainingen kunnen uitvoeren. Dus zonder (materiële) pech zou het moeten lukken! Alleen jammer dat ik alleen aan de start zal staan van dit groot evenement. Patrick moet werken & Els heeft vroegtijdig moeten stoppen door kwetsuur....gelukkig zijn de supporters er nog:--)

Vandaag mail gekregen van Wim (trainer) met nog enkele instructies wat en wanneer ik moet eten voor en tijdens de wedstrijd. Toch een beetje onderschat wat er allemaal komt bij kijken. Snel even berekening gemaakt om genoeg voedsel te halen voor 6u wedstrijd. Hoewel ik stiekem hoop om net onder de 6u binnen te komen,...:-)

Nog snel even naar fietsenwinkel gegaan om nieuw bandje te laten steken zodat fiets tip top in orde staat tegen zondag!

Net terug van ritje van 40km achter de rug,.....fietsje bolt goed!!! Daaraan zal het dus al niet liggen:-) Hoewel ik voor dit onderdeel het meeste schrik heb! Zwemmen zit goed, lopen zal afhankelijk zijn van hoe ik van de fiets kom! Hopelijk schiet de 'diesel' dan in gang zodat ik de halve marathon comfortabel kan afwerken!

Morgen staat er nog een nog een rustige zwem- en looptraining gepland. Donderdag fiets nog eens controleren op een kort ritje. Vrijdag een kort loopje van 4 km en zaterdag nog een kleine km gaan zwemmen om beentjes wakker te houden! En dan D-Day!!

Na Antwerepn stomen we ons nog eens klaar voor de Mr T, Zwintriathlon en Ieper. Of mijn triathlonseizoen dan afgelopen zal zijn hangt van verschillende factoren af. Volgend jaar een marathon en in 2011 een volledige triathlon lijkt me wel iets:-)

Maar eerst Anwerpen overleven!!!!

 

Toedeloe!!

 

18:54 Gepost door Flootje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.