06-07-09

Brugge 20 juni

De voorbije weken waren de hel! Pijnlijke heup, eten wat ik maar te eten vond, slechte moraal,...enz. Niet echt de ideale omstandigheden om aan de start te staan van een 1/4 triathlon! Maar niet 'puppen' zou Katrien zeggen,...GO FOR IT!!

Schrik dat het weer niet denderend zou zijn en met de moed in de schoenen dan toch maar vertrokken richting Brugge. Veel te laat aangekomen zodat de stress er al goed inzat! Moeilijk te vinden parkeerplaats, nummer die niet in enveloppe zat, parcour die vrij ver uit elkaar lag,..ppfff! Volgende keer vertrek ik toch uurtje vroeger!! Gelukkig was Ingridje mee die op zo'n moment mijn steun en toeverlaat was. Merci meisje!!

Eindelijk alles geïnstalleerd om net 15min voor het startschot aan de zwemstart te staan,....! Wat kon er nu nog mis gaan,....geen oordopjes,...aarrghhh Tja, dan maar zonder ... met gevolg dat ik de rest van de wedstrijd vrij 'doof' heb uitgedaan,...:-)

En dan eindelijk het ultieme startschot!! Goed vertrokken, niet teveel trekken en sleuren en onmiddellijk in goede positie. Velen hadden me gewaarschuwd voor het vuile water in de Reien maar daar heb ik eerlijk gezegd niets van gemerkt! Zalige temperatuur! De 1000m (iets minder denk ik) heb ik comfortabel afgewerkt! Op 16'44'' was ik uit het water,...de fiets op!

Een fietsparcour dat op mijn lijf geschreven stond! Geen bochten & constant langs het water,...meer moet dat niet zijn voor mij,....zalig!! Een beetje gezonde concurrentie onderweg van enkele irongirls maakte het toch nog boeiend:-)

Na 45km op de fiets kwam ik de wisselzone in. Een vieze scheidstrechter liet me even halt houden omdat ik mijn helm te snel had uitgedaan,...ook weer iets dat ik bijgeleerd heb!! Helm terug aan en af,....schoentjes aan, nummertje draaien...en weg waren we! Nog 10km op de tandjes bijten en mijn tweede 1/4 triathlon zat er alweer op!! Goed gevoel,...alleen jammer dat ik Line terug aan mij heb moeten laten voorbij gaan! Proficiat meid! Super prestatie!!

Al bij al had ik vrij goed gevoel na de wedtrijd. Als ik het vergelijk met St-Laureins heb ik het toch beter gedaan!! En daar doen we het toch voor!! Jiehaaa!

Op naar de 1/2 traithlon in Antwerpen!! BBrr,...komt wel heel snel dichterbij!!

18:50 Gepost door Flootje in Wedstrijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.