17-06-09

Kleine voorbeschouwing brugge

Zaterdag 20 juni zal ik aan de start staan van mijn tweede 1/4 triathlon. Mijn verwachtingen zijn niet zo hoog gespannen. Dit vooral door de aanhoudende pijn in de heup de voorbije weken. Ook het weer kan wel eens roet in het eten gooien....Maar als ik een minuutje van mijn vorige tijd kan afdoen ben ik al tevreden;-)

Vandaag snel nog even geprofiteerd van het mooie weertje & een duikje genomen in de Blaarmeersen. Morgen nog een pittig zwemtrainingske van een kleine 3km en  vrijdag rustdagje zodat ik zaterdag met frisse beentjes aan de start sta!!

Na Brugge ga ik het even rustig aan doen om de batterijen een beetje op te laden. Daarna gaan we er terug volop tegenaan! Hopelijk met een pijnloze heup of andere kwetsuren!!

Op naar de eerste 1/2 triathlon.

13:07 Gepost door Flootje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-06-09

Turbulent weekje,...

10 Juni 2009

Turbulente weken achter de rug!

Enkele dagen na mijn 1/4 wedstrijd St-Laureins voelde ik een lichte pijn in de linkerheup opkomen. Het lopen ging heel moeizaam en telkens na de training voelde ik een helse pijn. In samenspraak met Wim (trainer) besloten we het lopen even te laten voor wat het was en ons vooral te concentreren op het fietsen & zwemmen. Ik trainde vooral op gevoel. Wat de oorzaak ervan was had ik het raden naar... Een bezoekje aan de osteopate heeft niet zoveel uitgemaakt hoewel het er niet slechter op werd.Vooral niet teveel lopen werd me opgedragen,...Dan maar zwemmen en fietsen hé;-)

Door het mooie weer de voorbije dagen heb ik de smaak van het 'open water' zwemmen goed te pakken. Zelfs even teruggeroepen door Wim dat er ook nog moest gewommen worden in het zwembad om verder aan de techniek te werken!! Morgenvroeg 3.2km zwemmen in het zwembad was de boodschap:-)

We zijn nu enkele weken verder en al enkele keren een kleine 5km gelopen, voel dat ik ongelofelijk achteruit gegaan ben... ,...pijn is er nog steeds maar in veel mindere mate! Vrijdag loop ik voor het eerst terug een 12km! Ik ben eens benieuwd! Want we moeten dringen de kilometerkes opdrijven... Antwerpen is niet zo ver af meer,...

Maar eerst nog een 1/4 triathlon in Brugge overleven,...;-)

20:00 Gepost door Flootje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |