25-05-09

Tweede uitdaging: 1/4 triathlon St-Laureins!

6534_1153321482902_1523629218_382864_8379778_n
I did it! De eerste 1/4,...

Zaterdag 23 mei 12u30 start allereerste 1/4 triathlon!

Vroeg uit de veren. Strange, alweer weinig of geen zenuwen. Nog vlug een blauwe bak halen in plaatselijke Supra Bazar:-) En dan richting St-Laureins.

Deze keer kon mijn ventje me niet vergezellen:-( Er moet ook nog gewerkt worden natuurlijk, en Païs konden we onmogelijk sluiten tijdens deze drukke periode. Gelukkig wist ik dat er daar veel bekend volk ging zijn! En de gedachte dat Wim( trainer) er ook ging zijn stelde mij vrij gerust!

Bij aankomst zag ik Nathalie & haar ventje (ook hun eerste triathlon). Toch altijd leuk dat je nog even wat kan bijpraten net voor de start! Samen zetten we alles klaar. Om ons dan naar de start te begeven.

De eerste wave startte om 12u30, wij (wave 2) waren aan de beurt om 12u35....en dan het startschot,...

Watergevoel zat onmiddellijk goed. Alweer niet veel klop gehad. Die dames zijn duidelijk veel rustiger dan die mannen....:-) Tijdsregistratie van zwemmen werd niet opgenomen doordat ik blijkbaar te vroeg badmuts had uitgetrokken. Tja, die mensen konden mij niet volgen zeker,...:-).... Volgens Berry & companie was ik op 18 min. uit het water! Geen slechte tijd voor mij,....dus met goed gevoel op fiets!!

Met zwembril nog rond mijn hals sprong in enthousiast op fiets:-) Weinig bochten, mooie omgeving, zalig weer,...meer moest het echt niet zijn! Voor dat ik het wist was de 40km voorbij!

Maar dan,...de overgang van fietsen naar het lopen ging in Geel langs geen kanten... De schrik zat er goed in dat het deze keer terug van hetzelfde zou zijn. De eerste km had ik hetzelde vervelende zware gevoel. Maar de 'diesel' kwam er gelukkig door. Met een veel beter gevoel dan in Geel werkte ik mijn allereerste 1/4 triathlon af in iets meer dan 2u36min en als 18de vrouw.

Ook mede dankzij de supporters die me over de meet hebben geschreeuwd heb ik deze triathlon met succes afgewerkt! Bedankt Marc, Wim, Nico, Berry & Inge!!

Op naar de volgende! Brugge here we come!!

15:24 Gepost door Flootje in Wedstrijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Schitterend resultaat, dikke proficiat en op naar de volgende

Gepost door: Stofke | 25-05-09

De commentaren zijn gesloten.